Cégünkről

Délity Bútor Zrt.

A Délity Bútor Zrt. 1984-ben Nemesnádudvaron egyszemélyes asztalosműhelyként kisbútorok gyártásával indult. Jelenleg 12.000 m2 összterületű üzemcsarnokainkban irodabútorok, elemes bútorok és kisbútorok gyártásával, valamint egyedi projektek megvalósításával foglalkozunk. Napjainkra minőségi bútorainkkal, kedvező árainkkal, a vevők pontos és gyors kiszolgálásával piacvezető szerepet vívtunk ki a magyarországi bútorgyártók között.

Tervezőink a külföldi és a hazai trendek, valamint a használhatóság és a praktikum figyelembevételével újabb és újabb bútorokat álmodnak meg, hogy termékeink az otthonokban és az irodákban az Önök kényelmét szolgálják.

Kapacitás, szállítási határidők

A Délity Bútor Zrt. termelését és a vevők kiszolgálását nagymértékben megkönnyíti raktáraink befogadóképessége és beszállítóink megbízhatósága.

A cég alapanyag és segédanyag raktárai több hónapra elegendő készletet képesek befogadni. Emellett beszállítói a megrendelt tételeket maximum 2 héten belül a vállalat rendelkezésére bocsátják.

A bútorgyártó standard (elemlistában szereplő) termékeinek nagy része a cég készáru raktárából azonnal elvihető. A készleten nem lévő bútorokat pedig rövid határidővel legyártja a vállalat: az átfutási idő lakossági bútor esetén 3, míg irodabútor esetén maximum 10 munkanap, teljesen egyedi terméknél pedig 2-3 hét.

Nagyobb projektek esetén a szállítási határidő a vevők érdekeinek maximális figyelembe vételével kerül megállapításra.

A szállítást a cég a saját teherautóival végzi, így biztosítva a termékek minél gyorsabb célba jutását.

 

Kövess Minket!

Kapcsolat

Délity Bútor Zrt.

6345 Nemesnádudvar
Petőfi Sándor u. 7.
dbrt@delitybutor.hu

 

+36-79/578-050

Mintabolt

Cím:

6345 Nemesnádudvar
Petőfi Sándor u. 58.
mintabolt@delitybutor.hu

Nyitva tartás:
H-P: 9 - 17
SZombat: 9 - 12
Tel.: 79/478-475

Hírlevél

FELIRATKOZÁS

hírlevél feliratkozás

Friss hírek, akciók, lakberendezési ötletek viszonteladóknak és érdeklődőknek.

 

Viszonteladóknak

Apróhirdetés és linkkereső