Hírlevél feliratkozás

Hírlevél   Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre, ha az elsők között szeretne hírt kapni akcióinkról, újdonságainkról!
  Feliratkozott olvasóinknak folyamatosan friss hírekkel szolgálunk a lakberendezés világáról, a cég újdonságairól.
Vállalkozás neve:*
Város:*
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*
 
Név:*
Város:*
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*

A hírlevélre való feliratkozással az adatvédelmi szabályzatot elfogadom.

Adatvédelmi Szabályzat

A jelen szabályzat az Információs önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 20. § szerinti egyoldalú nyilatkozat.

Az adatkezelő: a Délity Bútor Zrt., hangsúlyosan figyelmet fordít a Honlapját meglátogató ügyfelek személyes adatainak védelmére.

Személyes adatai a következő esetekben kerülhetnek a kezelésünkbe:
• az internetes kapcsolat fenntartása során keletkező technikai adatok;
• Ön adja meg az adataidat, amikor regisztrálja magát;
• ha személyes kapcsolatba lép velünk (levélben, telefonon, emailen;
• ha fogyasztóvédelmi jogait érvényesíti.

A www.delitybutor.hu weboldal látogatása, vagy termékeink vásárlása során az Ön adatainak felelős kezelője a weboldal üzemeltetője, a Délity Bútor Zrt. (székhelye: 6345 Nemesnádudvar, Petőfi Sándor u. 7.,
cégjegyzékszáma: 03-10-100215.) A Délity Bútor Zrt. garantálja, hogy a látogatók és Felhasználók személyes és egyéb adatait bizalmasan, a hatályos magyar jogszabályokat maradéktalanul betartva kezeli, és a nemzetközi ajánlásokat is figyelembe veszi. Tájékoztatjuk, hogy Honlapunk legtöbb oldalát anélkül tekintheti meg, hogy bármiféle személyes információt szolgáltatna magáról. Hírlevél szolgáltatásunk igénybevételéhez azonban szükség van az Ön regisztrációjára és azonosítására. Így tudunk Önnek hírt adni akcióinkról, újdonságainkról, lakberendezési ötletekről.
A regisztráció során a következő személyes adatok megadását kérjük:

e-mail-cím
teljes név
város
cégnév

A fenti adatok kizárólag a Felhasználó által a regisztrálással előzetesen jóváhagyott célra kerülnek igénybevételre, azok előzetes írásbeli engedély nélkül (a törvényben előírt kivételektől eltekintve) harmadik fél részére semmilyen körülmények között nem kerülnek átadásra. Azok a látogatók, akik regisztrálják magukat a Honlapon, személyes adataikat önként bocsátják a rendelkezésünkre. Adataik központi adatbázisunkba kerülnek. A regisztrálók rendszeres e-mailes értesítést kaphatnak aktuális kiadványainkról, újdonságainkról. A Délity Bútor Zrt. Honlapját látogatók a regisztráció során a valóságnak, illetve a tényleges állapotnak megfelelő adatokat kötelesek szolgáltatni. A Délity Bútor Zrt. fenntartja magának a jogot arra, hogy a személyes adatokat ellenőrizze, és amennyiben a felhasználó az általa megadott helytelen, pontatlan adatot meghatározott időn belül felhívásra nem pontosítja, úgy a Délity Bútor Zrt. jogosult az érintett felhasználó regisztrációját törölni. A Délity Bútor Zrt. a fentieken túlmenően olykor kérhet egyéb adatokat is, de arra mindvégig törekszik, hogy a kért többletinformáció mértéke és mélysége arányban álljon a szolgáltatás igénybevételével szerezhető előnyök mértékével. Az adatvédelmi törvénnyel összhangban a Felhasználó tájékoztatást kérhet a személyes adatai kezeléséről. A Felhasználó jogosult arra, hogy személyes adatait frissítse, módosítsa, illetve kérje azok törlését. A Délity Bútor Zrt. a Felhasználó csak azon személyes adatait kezeli – az adatkezelési cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig –, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, a cél elérésére alkalmas. Az adatkezelés során a Felhasználó által önként szolgáltatott adatokhoz kizárólag a Délity Bútor Zrt. olyan alkalmazottai férhetnek hozzá, akiknek az munkaköri kötelezettsége. A Délity Bútor Zrt. a Felhasználó személyes adatait - az adatvédelmi szabályokban biztosított kivételektől eltekintve - nem hozza harmadik, illetéktelen személy tudomására, míg az egyéb személyesnek nem minősülő adatait szabadon használhatja fel. A Délity Bútor Zrt. a felhasználók fizikai elérésére alkalmas adatokat akkor gyűjt, ha az adott szolgáltatás jellege ezt szükségessé teszi. A Délity Bútor Zrt. nem gyűjt olyan adatokat, amelyek nemzeti vagy etnikai kisebbséghez tartozásra, a politikai véleményre vagy pártállásra, vallásos vagy más világnézeti meggyőződésre, érdekképviseleti szervezeti tagságra, egészségi állapotra, szenvedélybetegségre, szexuális életre vagy büntetett előéletre vonatkoznak. Amennyiben a Délity Bútor Zrt. tudomást szerez arról, hogy bármely Felhasználó a fentiekben részletezett különleges adatot töltött fel rendszerbe, azon Felhasználó regisztrációja haladéktalanul törlésre kerül.
Felhasználó az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy a hírlevelek alján található leiratkozó linken keresztül kérheti adatai törlését. A megadott adatok módosítására a hírlevelek alján található adatmódosító linken keresztül, vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre írt levélben van lehetőség. Amennyiben a Felhasználó kéri az adatok törlését, úgy Délity Bútor Zrt. a kéréstől számított 30 napon belül törli az adatokat. A Délity Bútor Zrt. kötelezi magát arra, hogy az adatbázisban szereplő adatok kezelése során a jelen Adatvédelmi nyilatkozatnak megfelelően jár el, az abban foglaltaknak maradéktalanul eleget tesz. A Felhasználó tudomásul veszi, hogy az adatátviteli kapcsolat bármely hibájából vagy működésképtelenségéből eredő kárért, illetve hátrányért Délity Bútor Zrt. nem vállal felelősséget.

Jogorvoslati lehetőséggel, panasszal a következő elérhetőségeken lehet élni:

Név: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
Cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.
Telefon: 06- 1-391-1400
Fax: 06-1-391-1410
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Weboldal: naih.hu

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-59050/2012

Kövess Minket!

Kapcsolat

Délity Bútor Zrt.

6345 Nemesnádudvar
Petőfi Sándor u. 7.
dbrt@delitybutor.hu

 

+36-79/578-050

Mintabolt

Cím:

6345 Nemesnádudvar
Petőfi Sándor u. 58.
mintabolt@delitybutor.hu

Nyitva tartás:
H-P: 9 - 17
SZombat: 9 - 12
Tel.: 79/478-475

Hírlevél

FELIRATKOZÁS

hírlevél feliratkozás

Friss hírek, akciók, lakberendezési ötletek viszonteladóknak és érdeklődőknek.

 

Viszonteladóknak

Apróhirdetés és linkkereső